martes, 1 de mayo de 2012

Caminada Granollers-Montserrat


Fa uns dies, vàrem decidir en Fer, Chuqui, Jose Mª i jo mateix, apuntar-nos a la IXª Caminada Granollers-Montserrat, una magnífica passejada de 55 km entre ambdues poblacions. Finalment en Jose no va poder acompanyar-nos però va estar amb nosaltres mentre fèiem el trajecte. No teníem molt clar tots si arribaríem, però ens guanya poca gent en ganes. Així que a les 5,30 hores de la matinada estàvem creuant la Plaça porxada de Granollers. A les 6,20 hores sortíem de la població seguint un camí que ens portaria a Lliça de Munt, Sentmenat, Palau de Plegamans, riera de Caldes, Castellar del Vallès, St. Feliu del Racó, agafem cap a La Mola, vorejant la carena del Parc de St. Llo
renç de Munt, Matadepera, collet del Queixal , l´Obac, la gran Vacarisses, Monistrol de Montserrat...i després de 51 km., a enfilar la pujada a Montserrat. Chuqui es va quedar pel camí (a Vacarisses, és a dir 44 km!! als seus peus), i al final Fer i jo vàrem iniciar la pujada que vam acabar a les 18'33 hores, és a dir: vàrem fer els 55 km en 12 hores 13 minuts. Impressionat caminada de la que encara ens estem recuperant. A la propera entrada deixo una presentació amb totes les imatges.
Au siau i felicitats als participants, al cel per acompanyar-nos el clima, a l´organització per les 6 taules que al llarg del camí ens va donar de menjar frruita, menjar i beguda, a la xicota que feia maraton per alegrar-nos, a la Verge de Montserrat per estar allà dalt donant il.lusió i a la resta de participants per arribar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario