viernes, 18 de mayo de 2012

1984

"Prohibido intercambiar efusiones amorosas en el coche, prohibido hacer castillos de arena en la playa, prohibido sentarse en las escaleras de los edificios históricos, prohibido comerse un bocata por la calle, prohibido usar chancletas, prohibido surcar la orilla del mar en patinete, prohibido hablar con prostitutas, prohibido llevar minifalda o vestidos de generoso escote": Prohibido, prohibido, prohibido.
Aquestes frases són part d´un text que comenta la quantitat de prohibicions que es fan a Itàlia!!. Sí, home aquest país mediterrani tan proper i on tots els xicots són tan macos i tot és bonic!.A Dubai, fer-se un petó en públic està prohibit; a certes zones de Singapur, mastegar xiclé està prohibit (farts de treurel´s del terra); a Capri, està prohibit fer soroll; a zones de Suïssa està prohibit llençar de la carena del wc més enllà de les 22.00 hores; a usa n´hi ha fins i tot una pàgina web on recopila les prohibicions per estats. Ara a la ciutat de Fort Lee a usa, es prohibeix anar pel carrer escrivint al mòbil. Prohibir, prohibir, prohibir.
No parleu, no penseu, no escriviu, no fer graffitis, no mengeu el que no calgui, no respireu fort, no dormiu massa, no llegiu res, no esteu quiets, no parleu més de tres.......
Amb compte.
Au siau

No hay comentarios:

Publicar un comentario