viernes, 19 de octubre de 2012

El sexe també és classista

Aquests dies tot està bullint. Les notícies financeres internacionals pendents de si l´estat demana o no demana el rescat, de si Berlín vol fer que el BCE compri o no compri. Grècia cremant amb la cinquena vaga general i les organitzacions sindicals del país decidint que ha de fer-se una vaga en aquí. Galícia i Euzkadi en plena lluita electoral per veure qui la diu més grossa. A Madrid fan una redada brutal amb més de 100 detinguts d´una xarxa que blanquejaven calers amb connexions amb la màfia xinesa. Els Mossos sent notícia per les paraules del conseller que ha aconseguit ser la persona més anomenada (no se si gaire bé) en les últimes hores. La selecció que acaba empatant i complicant-se la vida empatant amb França. La morositat i els desnonaments sense control. ¿Pot passar res més?
Doncs sí!!. Ara bé a resultar-se que els mitjans es fan ressó d´un estudi elaborat pel portal eDarling, basat en les respostes de 20.000 dels usuaris registrats a la seva web, que ha portat a una conclusió terrorífica: quan més alt és el nostre salari, més gran és el desig sexual. Segons eDarling, a mesura que s´incrementa el volum d´ingresos, s´incrementa elo desig sexual. A la majoria dels països, la diferència entre els enquestats de baixos ingressos i d´alta remuneració porta a un diferencial proper al 20%. Segons la doctora Wiebke Neberich aquesta relació té que veure amb el fet que tenir una bona feina i ingressos elevats fa que la gent se senti més orgullosa de sí mateixa i quan millor estem amb nosaltres, més desig sexual tenim.
A l´estat podem estar tranquils, segons diuen, ja que tots els enquestats tenen un gran desig sexual. 
Només em faltava ara a aquestes alçades saber que el sexe té que veure amb la classe social i amb els calers que un guanya. 
Jo, per si de cas, penso demanar ràpidament un augment de sou. Per què no ho havien dit abans que si cobraves més, també feies tiki-taka més? Igual sortia a los papeles del Vaticano...
Au siau (i ojo, eh?)

No hay comentarios:

Publicar un comentario