martes, 2 de octubre de 2012

Avancem


Camí de Madrid via AVE, conec la notícia que avui acapara una part important del món científic: hem clonat una vaca. Podria ser una notícia sense cap més història. Fins i tot podria estar per alguns a la pàgina de l´humor. Però crec que mereix una reflexió, un olé! per part de tothom. Entendrem tots que clonar sers vius, no és un tema fàcil. Radera de l´èxit, es troben milers d´hores de moltissimes persones, investigadors, col.laboradors, patrocinadors, etc. La finalitat, es suposa, intenta portar desenvolupament i avançar en molts dels reptes que el ser humà té en aquest món. En aquest cas, la clonació, té l´objectiu d´aconseguir vaques que pug
uin donar llet a prova d´al.lèrgies i evitar així que tants i tants nens i moltes persones no puguin accedir a un dels productes alimentaris més necessaris pel ser humà, Doncs, aquí està Daisy, l´animal clonat pels investigadors de Nueva Zelanda.


A casa nostra mentre, s´ha  presentat també "Sherpa", un assistent per veu en castellà per la telefonia Android.
Com tots els programes de reconeixement de veu, no és del tot perfecte, però comporta un pas cap endavant per la comoditat de molts milions d´usuaris. Un altre pas.
Arribaré a Madrid i espero passr-m´ho bé. Aquestes són notícies que fan veure que el món tira en davant, malgrat tants obstacles i tanta barbàrie al nostre voltant. Ànims!
Au siau

No hay comentarios:

Publicar un comentario