martes, 18 de septiembre de 2012

Una mica més d´intimitat

Bé. Estem en situació de recomposició arterial, muscular i mental, després de l´esforç de fer la Matagalls-Montserrat 2012, culminada amb èxit. Podeu veure una àmplia informació del recorregut i la caminada a Caminadesdefede .

Mentre el món també camina, i de vegades sembla que vagi pel camí correcte (sembla). En aquest cas Google ha decidita que el seu navegador Chrome porti la tecnologia "Do not track" en les properes versions, tecnologia que ja és desenvolupada per altres navegadors. Aquesta notícia és bona ja que la tecnologia permet als usuaris limitar el seguiment de la teva activitat online per part dels navegadors. Aquests, fins ara, fan servir les cookies dels usuaris per aconseguir dades amb què
oferir serveis de publicitat. Si es desenvolupa el "Do not track", els usuaris poden tenir el control sobre la seva informació. Ja està a Firefox i estarà a Internet Explorer 10, però Google no s´havia decidit i amb aquesta notícia sembla que el gran navegador incorporarà a Chrome aquesta eina antirastreig. S´ha informat que la primera versió del navegador de Google amb "Do not track" pot arribar abans d´acabar l´any. És molt important pels drets dels usuaris que es respecti l´accès a la informació personal, en un món on res del que s´escriu i es penja està lliure de ser incorporat amb males arts. Esperem que així sigui i ens donin una alegria, petita, de privacitat i respecte pels drets de les persones.
Au siau

No hay comentarios:

Publicar un comentario