jueves, 1 de marzo de 2012

L´humanitat del segle XXI

La marina americana està desenvolupanbt per a les seves naus de combat una superarma que dispara projectils a més de 160 kilòmetres de distància i a més de set vegades la velocitat del so. La nova arma funciona amb rails paral.lels i fa servir un camp magnètic i corrent elèctrica en lloc de components químics per generar l´energia que llança els projectils. D´aquí a cinc anys podrà llançar deu projectils per minut a 9.000 km/hora.
Mentre, la gent mor als carrers d´Homs, la gent mor de fam a la Banya d´Àfrica, milions de persones al món estan en situació de risc social o humanitari, acabem amb la natura, acabem amb les reserves naturals, la crisi colpeja a milions de persones, milions de nens no van a l´escola per treballar, milions de nenes han de prostituir-se, i ......
¿Com és que la gent no reacciona veient com alguns països continuen gastant en despesa militar mentre la gent mor? Són notícies que indiquen que l´home no està preparat, no és prou madur per avançar cap a un futur complert i ple. Ens quedarem pel camí.
Au siau

No hay comentarios:

Publicar un comentario