jueves, 2 de febrero de 2012

90 dies sense connexió

Interessant història de l´estudiant americ, Jake Reilly de Chicago, que ha pres una envejable i molt sana decisió. Ell tenia el costum d´enviar uns 1.500 SMS al mes, conectar-se cada día més d´hora i mitja a Facebook, llegir  tuits que li enviaven les més de 250 persones a qui seguia i parlar de 600 a 900 minuts per telèfon. Ara ens ha fe particeps que l´1 d´ octubre del 2011 va decidir tallar amb tot: va desactivar el seu mòbil, el Facebook, el Twitter, el Spotify. Tot. I va avisar que no estaria localitzable fins finals d´any. ¿Perquè? Molt senzill. Ha dit que volia tornar a tenir relacions amb persones i no amb perfils, mirar el món, enlloc de llegir sobre ell al mòbil. Després de 90 dies va descobrir que tenia més temps lliure i que estava més tranquil i amb pau amb la gent. No va ser fàcil, doncs al video que ha penjat ja que es va adonar un dia estant amb els seus amics que enlloc de parlar entre ells, tots estaven pendents dels seus mòbils.
Així va començar el seu projecte: primer, apagar el telèfon i com va veure que potser el trucarien o li enviarien mails, va decidir tallar amb tot.
Són molt bones reflexions d´un adolescent que decideix pensar, decideix decidir, decideix analitzar si la seva vida té un sentit i la manega ell, o li maneguen altres.
Potser haurem de reflexionar tots. ¿no?
Au siau

No hay comentarios:

Publicar un comentario