viernes, 20 de enero de 2012

La caverna

Són bones les declaracions que ha fet el vicepresident del Barça, Carles Vilarubí en què denuncia dins d´una entrevista que li han fet a la ràdio RAC1, que l´esglèsia està pressionant al club perquè retiri una demanda que el Barça va presentar als jutjats contra la COPE. Per allò que comenta a l´entrevista des de fa un any el club rep les pressions eclesiàstiques (propietària de la cope) perquè es retiri la demanda. Es veu que no li agrada anar al jutge.  
Ara bé; sembla que encara que no li agrada que la demandin, sí li agrada dir de tot a qui sigui, en aquest cas el Barça: després de l´incident del impresentable entrenador merengue agredint al Tito Vilanova, es va justificar el fet. ¿Només això va fer l´emissora de ràdio? No, van posar en dubte la professionalitat del club, de l´entrenador, de si n´hi havia possibilitat de dopatge, que el club blanc en té de proves, etc... Doncs bé, quan algú diu prou i ens porta als jutjats, llavors intentem posar-ho tot a sota d´una catifa i aquí no ha pasado nada.  
És sincerament una pena que aquests poders fàctics i institucions tinguin palès de cors per dir i fer el que vulguin i que un ciutadà o una entitat estiguin tan desvalides davant el seu poder. Però ¡ai, si els has agafat a contrapeu!. És una pena que no pugui fer-se escarni públic del poder. Tenen massa por.
Pena de gent
Au siau

No hay comentarios:

Publicar un comentario