jueves, 18 de abril de 2013

Una empresa d´Holanda demana voluntaris per Mart!

L´empresa Mars One en seu a Holanda, ha encetat una campanya per captar voluntaris per crear la seva primera colònia humana al planeta vermell, objectiu que planteja pel 2023. L´empresa manifesta que es compromet a crear una colònia habitable i sostinguda, dissenyada per rebre astronautes i comenta a la seva web que creu pot ser viable econòmica i logísticamente donat el grup d´experts i empreses que treballen el camp de l´espai.
Segons han assenyalat, l'assentament estarà operatiu mitjançant panells solars, amb un model que és fàcil de transportar, creant un àrea de 3.000 m2 com a font d'energia.
L´empresa comenta també que la utilització d'energia solar és possible perquè no es requerirà combustible per a un viatge de retorn a la Terra. En aquest sentit, Mars One deixa clar als que es vulguin presentar que no tornaran mai a la Terra. Mart serà la seva nova llar i on viuran i treballaran la resta de les seves vides.
Entre els seus plans l'empresa ha explicat que es faran servir rovers senzills, fet que els portarà a fer servir els tratjes presuritzats.
Au siau!

No hay comentarios:

Publicar un comentario