viernes, 23 de noviembre de 2012

Porca miseria!

Davant de la notícia d´una possible gran troballa a Mart que ens han anunciat els científics de la NASA, la meva excitació i il.lusió estaven a un bon nivell. La xarxa s´ha fet ressó dels rumors, alimentats per una posada en escena per part de l´agència espacial que ha generat una enorme expectació i que ens mantindrà en situació d´alerta fins el 3 de desembre, data en què ens han convocat per informar-nos d´un descobriment que canviarà els llibres d´història, segons afirmen. John Grotzinger, investigador principal de la missió va declarar a una cadena de ràdio que les mostres estudiades pel Curiosity inclou unes informacions de les què es posen als llibres d´estudi d´història. Tothom ha donat per fet que es podia tractar d´alguna resta de vida orgànica. Sigui el que sigui, promet. Ja vaig dir que aquesta missió és una fita en la humanitat, malgrat que el ser humà en genèric, no ho reconeix d´entrada, ja que està més preocupat per altres temes més materials i diaris. La troballa de matèria orgànica per se no significa que descobrim vida segons ha explicat un altre científic però sí és veritat que els orgànics són un prerequisit per l´existència de vida; aquesta, necessita mol.lècules més complexes. La conclusió, el 3 de desembre.
Mentre estava tancant els ulls i imaginant aquesta històrica missió i les possibles grans notícies que ens depara, se m´ha acudit torna a obrir-los i m´he trobat amb la pàgina de política del dia d´un diari. Clar, jo estava en un món universal!, i m´he trobat amb el seguit de notícies que ara de forma resumida us dicto:
"Mas: ha estat la campanya més bruta";
"Rajoy: No penso contribuir més a aquest espectacle".
"La Fiscalia investiga El Mundo per un pressumpte delicte de calúmnies".
"El SUP denuncia que la corrucpció afecta a tots els partits".
"Una Fundació manté l´homenatge a Franco";
"Mas Colell: el 2014 s´inicia la recuperació" (sic);
"Tejero -en banyador- denuncia a Mas per conspiració i proposta de sedició";
"Les taxes judicials es posposen perquè no estan llestos els formularis";
"El Banc d´Espanya suggereix controlar les pensions";
"L´exministre Caldera pronostica la destrucció de 800.000 llocs de treball el 2013"
....i, ho sento, se m´han ennnuvolat els ulls!.
¿Penseu realment que alguna vida intel.ligent de l´univers, pot tenir algun interès en aterrar a un món que passa la seva vida amb aquest tipus de notícies i titulars?. Teniu present que no he llegit les notícies d´economia ni de treball ni internacional ni successos, ja que totes encara donen més por!!
Jo crec que si n´hi ha vida intel.ligent i ha vist el que es cou a la Terra i més en concret, aquí, haurà fet unes arcades i haurà enfilat camí cap a Andròmeda i més enllà.
Jo, que estava disfrutant de l´univers, vull un bitllet. Andròmeda o una estació de metro abans. No més a prop. Amb Alf
Au siau

No hay comentarios:

Publicar un comentario