domingo, 20 de marzo de 2011

S´apropa el camí

Bé, com aquell qui no vol, estem a tocar d´iniciar el camí. Avui som 20 de març i si déu vol, estarem de camí el dia 16 d´abril per arribar al nostre campament-base, Sarria i iniciar aquesta aventura que ens vàrem proposar: fer els últims 100 kilòmetres del Camí de Sant Jaume www.caminosantiago.org/ . Resten moltes coses per enllestir, però crec que  podrem sortir-nos-en. Quan es preparen les coses amb temps, s´agafa amb il.lusió veient com es van complint les fites, però també es fa llarg. La qüestió és que manca menys d´un mes. Tinc ganes de veure-ho materialitzat. Ho podreu seguir a http://fede-caminodesantiago.blogspot.com/ .
Nosaltres intentarem apropar-nos al sentit que ens va portar d´animals a humans: sentir, cercar, tocar, compartir, pensar, comunicar, crear. Mentre, al nostre voltant l´home continua el seu imparable destí: començarem a llençar bombes a qui llencen bombes, continuarem veient la lluita contra natura del Japó per minimitzar l´impossible. L´univers ho veu tot això, i aquest cap de setmana la lluna ho ha volgut veure de més a prop (uns 50.000 km. més a prop que de costum) www.astromia.com/tierraluna/laluna.htm . (la foto de la lluna està feta a Manchester ahir).
El meu haiku d´honor al Japó és avui una altra bellesa (de Mario Benedetti) www.leergratis.com/stag/mario-benedetii.html :

"Oyeme, oye
muchacha transeúnte,
bésame el alma".

1 comentario:

  1. ¿Quieres parar con el tipo de las letras del título? ... algunos intentamos leer ;)

    ResponderEliminar