jueves, 28 de febrero de 2013

Espiant la matèria fosca

La NASA ha sorprès ha tothom comunicant que farà servir telescopis espia per estudiar la matèria fosca de l´Univers. No tenim prous problemes d´espionatge al planeta, que ho exportem a l´espai. Igual acabem descobrint noves trames, canalles, micròfons i algun sobre. Segons la companyia americana, els telescopis espia han estat donats per l´Oficina nacional de Reconeixement -quin títol, quina por!- i podran estar disposats per fer-se servir al proper mes d´abril. Els telescopis podran aconseguir ampliar les investigacions actuals del Hubble i dels telescopis instal.lats a la Terra, amb els quals, això sí, s´ha pogut demostrar la teoria de la relativitat i l´expansió de l´Univers.
Abans d´anar a l´espai, la NASA els ha d´afegir càmeres, sistemes de control, etc. Neil Gehrels, astrofísic de la NASA, ha afirmat que la diferència amb tots els telescopis actuals, incloent el Hubble, és el seu gran camp de visió i altres elements innovadors, com el coronògraf, que pot bloquejar la llum dels estels per resoldre els exoplanetes i altres objectes.
Si hagués vingut a aprendre per les nostres terres segur s´emportaria a l´espai més innovacions, perquè som realment cosa apart, els mediterranis, en els tripijocs d´allò que pot arribar a fer l´humà.
Bona sort, i espiem amb transparència, no perquè els vidres estiguin nets, sinò perquè siguem honrats, perquè amb telescopis espia a l´espai...., ai, ai, ai!!!!
Au siau -si no em veuen-!

No hay comentarios:

Publicar un comentario