martes, 12 de febrero de 2013

Atenció: el poder parla d´humanitats

Montserrat Gomendio, Secretària d´estat d´educació, ha comentat que és molt costós per la societat, el gran nombre d´alumnes universitaris que després de fer Ciències Socials i Humanitats, opten per fer un grau superior de Formació Professional en veure que no n´hi ha oferta d´ocupació per aquesta branca de la cultura. Per més inri Gomendio ha comentat que en proporció a altres països, a l´estat espanyol n´hi ha massa estudiants que van a la universitat enlloc de FP. Ha manifestat que la meïtat fan Ciències Socials i Humanitats i són graus pels què existeix una baixa demanda al mercat de treball. I per tant...
Com genera, segons ella, una gran frustració i costa tant a la societat, doncs la futura llei primarà la FP i farà més flexible la formació.
Sincerament, dóna ganes de vomitar. Dóna ganes d´anar-se´n ben lluny del planeta. Estem davant una sèrie de subnormals crònics amb una nul.la capacitat ni per analitzar, ni per ajudar, ni per presentar alternatives. Són monstres que posen davant d´una matèria i parlen i parlen i juguen amb la gent i amb els valors com un nen amb una baldufa. Jo no sé ja si algú d´aquest personal que és capaç de parlar així té puta idea d´educació o ensenyament. Parlo indignat, perquè el desprestigi amb què el sistema tracta les humanitats i les lletres, perquè el ser humà sigui finalment nul en aquest sentit és terrorífic. Només fa falta que digui alló de "Cada vez que oigo la palabra cultura, cojo mi revolver". És de pena, tu. Aquells grecs que van ser el bressol de cultura del que avui som es moririen ara mateix. Ells que van crear el Trivium (estudis de gramàtica, retòrica y dialèctica) i el Cuadrivium (aritmètica, astronomia, geometria i música), societat de grans guerrers, científics i filòsofs, han de veure com uns 2000 anys més tard, una manada de bèsties intenten destrossar les humanitats.
Estem en mans del sistema. Resem i que Déu ens agafi confessats!
Au siau!

No hay comentarios:

Publicar un comentario