viernes, 18 de julio de 2014

Felacions a Margaluf

No és plat del meu gust comentar res sobre temes amb cert tuf escabrós, d´aquells que agrada a telecinco. Però no puc evitar, malgrat que s´hagi parlat al llarg d´aquests dies, dir la meva sobre el tema de la setmana passada: les felacions a la població mallorquina de Magaluf a Mallorca. Els fets tenen a veure amb l´oferiment de copes a noies a canvi de fer públicament algunes felacions als nois del local. Tot fantàstic. Així d´entrada, la notícia com a tal al començament xoca i et deixa una mica parat. Ja sabem el que és el turisme, a més d´una determinada edat, perquè tenim exemples propers del seu descontrol (Lloret, Calella, Salou, etc). Clar al començament he vist a tothom molt agitat als mitjans. Sabem que Mallorca és una destinació molt buscada pels turistes, sobretot alemanys i anglesos però també d´altres destinacions. L´acompanya el sol, el clima, les platges, la gent, la gastronomia, etc. Per tant l´èxit està assegurat amb tothom. És un bon lloc per passar unes vacances. El problema arriba quan comencem a valorar quina és l´oferta que donem a la gent. Val tot en la búsqueda de destinacions que a un determinat preu ofereixi un pack de festa, alcohol, dance i descontrol? Creieu que si uns quants espanyols anessin a Hamburg o Manchester a fer felacions el país ho trobaria normal?. De moment el que he vist primer és el que el personal més proper de la illa no ho veu del tot anormal. " Ja se sap, són joves, si potser....". La meva primera reacció no va ser gaire a favor d´aquestes declaracions, entenent que estan defensant sobretot la pasta que arriba al poble i voltants. Jo sincerament, demanaria que les adolescents de l´illa que els pares i familiars relativitzen el tema com una cosa pseudonormal, podrien fer unes felacions a la resta del personal, si toootaaaallll. Jo no sóc especialment reaccionari, però és que em fa gràcia la hipocresia de la gent: no és tan greu si qui la xupa és la veïna, ara, la meva filla ni tocar-la!!. Perquè? No és tan bo i tan maco i tan dolçet?.
Segon. Surten els pares i diuen que no passa res, que és clar en aquell ambient pot passar qualsevol cosa i que la perdonen, que no ha estat res. Jo mira que sóc progressista, però aquests em guanyen, tu. 
Tercer. Les autoritats del país, sempre donant exemple. Uns tios amb corbata
surten per dir que clar, que "el govern balear s'ha reconegut incapaç de traçar cap tipus d'estratègia legal contra els concursos de fel·lacions de Magaluf". La Conselleria que si està per donar els passos necessaris, bla,bla,ble,ble; que l´executiu prendrà aquelles mesures que bla, bla,ble, ble , però és clar els seus serveis jurídics encara no han donat amb l'escletxa legal, bla, bla, ble, ble...., i així. No he vist ningú tampoc de la fabulosa Marca España per sortir a dir que la imatge del país era tremebunda o pesos pesants polítics locals, autonòmics o nacionals dir el que s´ha de dir. 
És un exemple més del que realment som en aquest país i de la nul.la responsabilitat davant uns fets que en altres països signifcarien dimisions i tancaments radicals. Estem parlant de joves. Estem parlant d´un tipus determinat de turisme. Estem parlant del model de país que volem. Parlem de cultura. Però en realitat no. Parlem de calers. Parlem de corrupció. Parlem de locals i sexe que mou milers i milers d´euros. Parlem d´impunitat. Parlem d´irresponsabilitat. I després tots a omplir-se la boca. Mai millor dit. 
Au siau!

No hay comentarios:

Publicar un comentario