lunes, 8 de agosto de 2011

Simis

El divendres 5 es va estrenar el film "L´origen del planeta dels simis". Aquesta es conforma com un intent d´explicar el punt inicial del film originari de El planeta de los simios, de l´any 1968 i protagonitzada per un gran Charlton Heston y Linda Harrison, basada en una novel.la de Pierre Boulle. La història transcorre a l´any 3978 quan una nau espacial que prové de la Terra des de l´any 1973 fa un aterratge forçòs en un planeta desconegut. Els astronautes inspeccionen el planeta i descobreixen que al planeta els sers intel.ligents que dominen el món són els simis que han desenvolupat una civilització militar on a més els humans son incapaços de parlar i són caçats per ser esclaus.
Com tots els gèneres de la ciència ficció les teories moltes vegades esdevenen realitats i premonicions d´un futur incert. La nostra habitual miopia ens porta a pensar que aquestes coses són impossible que puguin succeir. No fem memòria de Julio Verne. No fem memòria de "1984", de "Un mundo feliz". No. Nosaltres amb la nostra arrogància humana som els millors. Aquí està Somàlia per demostrar-ho.
Veieu la peli i veureu més a prop el futur.
Au siau

1 comentario:

  1. Pregunta:
    Vols dir que si aixó passés, l'argument de la pel.lícula, els simis que son els notres "cusins-germans" no repetirien la nostra "re-destrucció" planetaria a tots nivells, biològic i ambiental?? ... uhmmm...

    Salut!

    ResponderEliminar