miércoles, 27 de julio de 2011

L´humanitat

Avui ens anirem a dormir amb una altra bona notícia que ens porten els investigadors: ha estat trobat a Atapuerca www.atapuerca.com/ un fèmur de 500.000 anys d´antiguetat a la sima de l´espècie homo heidelbergensis de la que s´han trobat restes d´un grup de trenta individus a les diverses campanyes d´excavació.
En un temps i en un món on l´egoïsme i la hipocresia dominen els nostres valors, és magnífic seguir investigant els nostres orígens, la nostra història, allò que ens ajudi a entendre què som i per què som. No es tasca fàcil ni immediata, però caminant s´arriba. No aconseguirem ajudar a Somàlia www.indexmundi.com/es/somalia/ , no aconseguirem desempellegar-nos dels polítics, però ens aproparem un pas més a en un futur entendre el per què de tot això.
És bó sentir els filòsofs d´avui: " Soy un accidente, un error de medida. Un viajero de barro, que se lleva la corriente. Soy el salvaje que derriba tus dioses, que se atrinchera en tu cama." (El Ultimo de la Fila)  www.todomusica.org/el_ultimo_de_la_fila/ .

No hay comentarios:

Publicar un comentario